Denkt u dat een limousine uw vrijgezellenfeest compleet maakt? Dan zit u goed bij All-In Limo in Balen, waar u een prachtige partylimousine huurt voor het vervoer tijdens uw vrijgezellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit arrangement? Lees dan zeker verder!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Waarom een limousine huren voor een vrijgezellenfeest?

Het organiseren van een vrijgezellen is een grote verantwoordelijkheid. Bij de organisatie van dit feest komt heel wat kijken. Naast een plaats en datum vinden die voor zoveel mogelijk gasten past, moet u uitmaken welke activiteiten de bruid of bruidegom leuk vindt. Om op de locatie van de activiteiten te komen, moet u natuurlijk ook vervoer voorzien. Door te kiezen voor een partylimousine van All-in Limo, rijden jullie in stijl en zonder zorgen naar het vrijgezellenfeest. Wilt u hiernaast ook een limo huren voor op uw trouwdag? Ook dan staan wij voor u klaar!

Het prijskaartje van een partylimousine

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een limousine voor het vrijgezellenfeest huren voor een of twee uur. Voor het eerste uur betaalt u € 145 en vanaf het tweede uur betaalt u € 60. Plant u ’s avonds uit te gaan? Reserveer een van onze partylimousines (deze blijven tot wel zeven uur tot uw beschikking)! In deze partylimousine die € 490 kost, zijn een fles champagne of twee flessen cava inbegrepen. Wij bieden standaard cava (€ 25) en champagne (€ 45) aan. Als u andere dranken wenst of andere wensen heeft betreffende de limousine voor een vrijgezellenfeest, kunt u deze altijd aanvragen.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Zorg voor een onvergetelijke ervaring

Wilt u nog een limousine huren voor een aankomend vrijgezellenfeest? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +32 479 78 37 69 en reserveer een partylimousine die jullie naar de feestlocatie brengt. Wij horen graag wat uw wensen zijn en beantwoorden tevens al uw vragen.

Boek nu jouw limousine!