Trouwen? Daar hoort een limo bij!


Stap je in het huwelijksbootje? Bij een huwelijk hoort een limo, punt. Een limousine geeft nog een extra dimensie aan het geheel en zet je als koppel helemaal in de spotlights. Een stijlvolle witte of een elegante zwarte limousine? Welke je ook kiest, je komt sowieso in stijl aan.

Een limousine voor je huwelijk

Trouwen, dat doe je in principe maar één keer in je leven. Het gaat om een bijzondere dag. Het bezegelen van een huwelijk is speciaal en daar hoort dan ook een gepaste wagen bij. Met een limousine kom je niet alleen in stijl aan, je kunt er ook even in ontspannen voor je door emoties wordt overmand. Aankomen bij de kerk of bij het gemeentehuis? Een limousine geeft dit moment wat extra cachet. Maar niet enkel bij het aankomen kan een limousine van pas komen. Ook om je even om te kleden, je de rest van de dag tussen verschillende locaties te verplaatsen of om met de fotograaf op pad te gaan, komt een statige limousine van pas. Bovendien pakken onze limo’s ook uitstekend op foto. Een extra troef!

Meerdere mensen van de suite in de limousine

Je hoeft natuurlijk niet met zijn tweetjes in een limo te zitten, een groot deel van de suite kan mee gebruik maken van de limousine. Of denk maar een kapster of schminkster, die je tussen de dagactiviteiten door wat bijwerkt. Het kan allemaal makkelijk en super discreet in één van onze limousines. Bij All In Limo hebben we een ruim wagenpark aan limousines in perfecte staat. Wil je je ‘s nachts nog door de limo thuis of in je hotel laten afzetten? Geen enkel probleem. Als je weet dat je limo en chauffeur op je staat te wachten kun je stevig doorfeesten en optimaal genieten van je huwelijk. Je hoeft in elk geval niet op een glaasje meer of minder te kijken.

Prijs op maat voor je huwelijk

Een limousine vergt een kleine investering, maar het comfort en de privéchauffeur zijn eigenlijk onbetaalbaar. Jij geniet ontspannen van je dag, terwijl je prinsheerlijk wordt rondgereden. Wil je ook een drankje in de limo om te klinken, de stress de baas te kunnen of om heerlijk even met elkaar te genieten als pas gehuurd stel? Dat voorzien we met de glimlach en reken maar dat we voor trouwers nog een extraatje doen. Wij werken graag mee aan het prille huwelijksgeluk.

Ben je op zoek naar een gepaste limo?

Neem dan zeker contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden, selecteren de perfecte limo en komen met een voorstel op maat. De prijs van je limousine is afhankelijk van het aantal uren dat je ervan wenst gebruik te maken. Hoe meer uren je van de limousine gebruik maakt, hoe voordeliger de uurprijs.

Binnenkort je bruiloft??

Laat het ons weten en we zorgen voor de perfecte wagen. Met All In Limo ben je zeker van een romantische rit! website.

Trouwen? Daar hoort een limo bij!


Trouwen? Daar hoort een limo bij!